PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GAURĂ ÎN BUGET -VIDEO

GAURĂ ÎN BUGET -VIDEO

de admin
16 vizualizări

Municipalitatea va fi nevoita sa aloce o suma considerabila pentru consolidarea malurilor Ialomitei din zona Parcului Mihai Bravu din Targoviste. Potrivit administratiei locale, dupa o prima estimare a reprezentantilor Apelor Romane, ar fi vorba de aproximativ 200.000 de lei pentru refacerea malurilor. Daca nu se va interveni la timp, raul Ialmita ar putea sa iasa din matca si va inunda iazul apropiat.
Ploile abundente din ultimele zile au dat de furca administratiei targovistene. Zi dupa zi, malul raului Ialomita s-a surpat, iar acum apa involburata ameninta iazul din apropierea parcului Mihai Bravu.
Autoritatile sunt acum in alerta si au facut o prima evaluare a daunelor produse de surparea malului. Potrivit Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat ar fi nevoie de o suma de 200.000 de lei pentru consolidare. Estimarea apartine reprezentantilor Apelor Romane. Daca nu se va interni la timp, raul Ialomita ar putea iesi din matca, spun autoritatile.
La ora actuala, accesul in parcul Mihai Bravu este interzis.

Valentin Popescu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe