PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GER DE CRAPĂ PIETRELE, LA FINAL DE NOIEMBRIE

GER DE CRAPĂ PIETRELE, LA FINAL DE NOIEMBRIE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Ultimele zile din luna noiembrie aduc un ger de crapă pietrele în toată țara. După ninsorile de zilele trecute, acum frigul se va instala în mai toate regiunile. Temperaturile scad dramatic, iar vântul va intensifica senzația de frig. În unele zone minimele ajung și la -15 grade. ANM a emis o informare meteorologică de vânt puternic și local zăpadă valabilă până în ziua de Sfântul Andrei.
Informarea meteorologică este valabilă în intervalul 28 noiembrie, ora 20:00 – 30 noiembrie, ora 10:00. Sunt așteptate intensificări ale vântului și local zăpadă spulberată în sud-estul teritoriului, vreme deosebit de rece în toată țara. În intervalul menționat în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h, temporar în jur de 60 km/h, spulberând zăpada depusă. În regiunile joase ninsorile se opresc pentru moment, dar se instalează gerul.
Vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul și centrul țării.
Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe