GERUL BOBOTEZEI. COD GALBEN DE VÂNT

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Previziunile meteorologilor s-au adeverit. Ziua de 6 ianuarie aduce tradiționalul ger al Bobotezei. A.N.M. a emis o avertizare cod galben de vânt puternic. Astfel senzația de frig va fi amplificată. Avertizarea este valabilă până la ora 22.00.

  În Dobrogea, jumătatea de est a Munteniei și în sudul Moldovei, vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55 – 65 km/h, iar pe arii restrânse, îndeosebi pe litoral, rafalele vor depăși 75…80 km/h.
 În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, vântul va continua să prezinte intensificări, temporar cu viteze de peste 70…80 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

 Intensificări ale vântului vor mai fi în sud-estul țării și în noaptea de luni spre marți (6/7 ianuarie) și în cursul zilei de marți (7 ianuarie), în general cu viteze de 40…50 km/h, iar pe litoral rafalele vor depăși 55…60 km/h.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

AU PLĂTIT CÂTE 50 DE EURO PENTRU TEST NEGATIV COVID-19

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat trei cetățeni bulgari care au încercat să intre în România, prezentând autorităţilor teste negative false pentru infecţia cu virusul SARS-COV-2.La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier, s-au prezentat pe sensul de intrare din ţară, trei cetățeni