PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GEST ȘOCANT – VIDEO

GEST ȘOCANT – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Un barbat de 48 de ani din municipiul Pitesti este in stare grava,cu arsuri de gradele 3 si 4 pe 60 la suta din suprafata corpului dupa ce si a dat foc in fata sediului politiei locale din oras.Barbatul ar fi fost suparat de modul in care lucratorii acestei institutii au solutionat o plingere privind parcarea masinilor din fata magazinului pe care il detine.Dupa ce s a incendiat,doi dintre oamenii legii au incercat sa stinga flacarile si sa-l salveze pe om,. Unul dintre ei a suferit si el arsuri la o mana.
Omul a venit cu masina in fata politiei locale din Pitesti, iar dupa ce s a stropit cu benzina a coborat din autotusism si si a data foc.Un politist l-a vazut si a incercat si i-a sarit in ajutor.
Barbatul de 48 de ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti cu arsuri de gradele 3 si 4 pe 60 la suta din suprafata corpului si caile respiratorii afectate. Politistii locali au inceput o ancheta interna in acest caz in timp ce IPJ Arges a deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul.
Primele date arata ca omul ar fi fost suparat de modul in care lucratorii acestei institutii au solutionat o plingere privind parcarea masinilor din fata magazinului pe care il detine.El a fost transportat ulterior cu o salvare a Serviciului de Ambulanta Judetean de Urgenta din Pitesti la Clinica de Arsi din Bucuresti.

 
REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe