PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GOSPODĂRII INUNDATE ÎN ARGEȘ ȘI DÂMBOVIȚA

GOSPODĂRII INUNDATE ÎN ARGEȘ ȘI DÂMBOVIȚA

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

În urma precipitaţiilor abundente căzute în Dâmbovița mai multe gospodării au fost inundate. Telefoanele au sunat continuu la ISU Dambovita, iar pompierii au intervenit cu autospeciale si motopompe pe raza judetului la Picior de Munte, Gura Șuții, în satul Românești unde apa a intrat și în două case, la Cornești și Niculești și la Tătărani. Cea mai gravă situație a fost înregistrată la Ciocănești, unde mai multe curți și locuințe au fost inundate.
Inundații au fost din nou și la Beleți, în Argeș. Aici pompierii au acționat și cu un excavator pentru a dirija apa în altă direcție pentru că inundase drumul și totodată 25 de gospodării.
Avînd în vedere faptul că ploile ar putea continua şi în zilele următoare, pentru a împiedica inundarea gospodăriilor şi pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale, pompierii recomandă populației să asigure curățarea șanțurilor și a rigolelor de scurgere.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe