PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GRĂTARUL, VEDETA MUNTELUI – VIDEO

GRĂTARUL, VEDETA MUNTELUI – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Vremea buna i-a scos in  weekend pe romani la iarba verde. Sute de turisti au profitat de temperaturile mari pentru această perioadă și au încins grătarele pe Valea Prahovei. Cei care au dorit să simtă răcoarea muntelui s-au plimbat pe trasee usoare de la poalele masivului sau au urcat cu telecabina pe platoul Bucegilor. Chiar dacă in week-end temperaturile au fost unele extrem de ridicate pentru această perioadă a anului, meteorologii au anunţat că din astazi vom intra sub semnul ploilor.

Turiștii care au ajuns în acest weekend la munte au profitat din plin de vremea frumoasă,au încins grătarele și s-au simțit ca-n plină vară.Indiferent de vârstă,ei au profitat de peisaje şi de traseele montane şi spun că se merită să petreci un sfarsit de saptamana cu relaxare in Bucegi.

Pe poienile de pe Valea Cerbului din Bușteni, vedete au fost micii, fripturile și muzica lăutărească.

Terasele au fost aglomerate,iar turiştii s-au răsfăţat cu meniuri dintre cele mai diverse.

Salvamontisti vor patrula in aceasta perioada pe cele mai circulate trasee  pentru a preveni eventualele incidente si pentru a oferi turistilor informatii referitoare despre zonele pe care vor sa le parcurga.

 

Mihai Eremia

Eugen Banescu 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe