PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GRAVIDĂ BĂTUTĂ ÎN TRAFIC – VIDEO

GRAVIDĂ BĂTUTĂ ÎN TRAFIC – VIDEO

de admin
12 vizualizări

O femeie gravida in 5 luni si sotul ei au trecut prin momente de groaza seara trecuta, la Targoviste. Se intorceau cu masina de la munte si pentru o manevra grisita facuta intr-un sens giratoriu au fost batuti cu bestialitate de mai multi indivizi deranjati de modul cum a condus sotul femeii. Agresorii le-au spart si geamurile la masina si au fugit inainte sa ajunga politia la fata locului. Acum sunt cautati peste tot.
Cei doi traiesc in Spania si au venit in Romania in vacanta . Se introceau de la Sinaia si mai aveau doar cativa kilometrii ca sa ajunga linistiti acasa, numai ca drumul lor le-a fost oprit brusc de indivizi deranjati ca barbatul conduce prea incet.
Au urmat momente de groaza. Ca sa evite un impact cu agresorii, barbatul a ajuns cu masina pe un rond de flori, dar nici asa n-a scaopat de furia agresorilor.
De furia lor nu a scapat nici femiea gravida, in ciuda strigatelor de disperare.
A apucat totusi sa sune la politie. Asa au si scapat din ploaia de pumni. Agresorii au fugit iar cei doi soti au ajus la spital unde au primit ingrijiri medicale. Politistii ii cauta acum pe indivizii periculosi.
Femeia insarcinata a ramas internata al Spitalul Judetean din Targovişte, sub atenta supraveghere a medicilor.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe