PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “GURU” ÎN FRANȚA, ADEPȚII ÎN TĂRTĂȘEȘTI

„GURU” ÎN FRANȚA, ADEPȚII ÎN TĂRTĂȘEȘTI

de Andrei Oprescu
40 vizualizări

Magistrații francezi au respins, miercuri, solicitarea de extrădare formulată de autoritățile din România în cazul dâmbovițeanului Gregorian Bivolaru. Autoritățile române au solicitat extrădarea lui Bivolaru, în vederea aducerii acestuia în țară pentru a-și ispăși pedeapsa cu închisoarea. În acest timp, adepții MISA locuiesc în casa lui din Tărtășesti, județul Dâmbovița.

Dâmbovițeanul Gregorian Bivolaru rămâne în stare de arest, în custodia autorităților franceze. El este închis în prezent la un penitenciar de maximă siguranță de la marginea Parisului. Acesta a fost prins de poliție în Franța, pe 26 februarie. Bivolaru era căutat de autoritățile române, după ce în 2013 fusese condamnat la închisoare pentru trafic de persoane și acte sexuale cu minori. În timp ce GURU rămâne în Franța, adepții săi îi continuă „misiunea”. Adepţii MISA locuiesc se pare chiar în casa în care a copilărit celebrul Guru Bivolaru din localitatea dâmbovițeană Tărtășești. Într-un material romania.tv din martie filmat în Tărtășești localnicii au declarat că adepții MISA încă mai fac spirala în mijlocul curții. Aceștia nu au dorit să stea însă de vorbă cu jurnaliștii.

Bivolaru s-a născut în localitatea dâmbovițeană Tărtășești pe 12 martie 1952. A început să predea oficial yoga practică în București în anul 1978. Acesta este fondatorul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe