PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HAOS ÎN CIRCULAȚIA TRENURILOR

HAOS ÎN CIRCULAȚIA TRENURILOR

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Agitație pe peron și haos în circulația trenurilor joi dimineață. 15 trenuri care ar fi urmat să sosească sau să plece din Gara de Nord au întârzieri de până la 180 de minute, iar CFR Infrastructură a anunţat că a avut loc un deranjament tehnic la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalaţiilor de semnalizare a traficului pe segmentul Chitila-Buftea-Periş.
Până la această oră, au întârzieri zece trenuri care ar fi urmat să sosească joi dimineaţă în Gara de Nord. Astfel, trenul de la Urziceni a acumulat, până acum, o întârziere de 180 de minute, în timp ce alte două trenuri de la Ploieşti au întârzieri de 100, respectiv 75 de minute. De asemenea, au acumulat întârzieri mai multe trenuri care ar fi trebuit să plece joi dimineaţă din Gara de Nord. Cea mai mare întârziere, de 100 de minute, o are trenul spre Urziceni.

Zeci de ploieșteni care au vrut să ajungă azi la București cu trenul de la Gara de Sud au rămas blocați în zona localității Brazi din cauza unei defecțiuni tehnice.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe