PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Hotărâți să câștige la „locale”

Hotărâți să câștige la „locale”

de Andrei Oprescu
34 vizualizări

Organizatia damboviteana a UNPR pare hotarata sa castige alegerile locale din 2016. Valul celor care se alatura formatiunii politice este de la o spatamana la alta din ce in ce mai mare. Progresistii si-au desemnat candidatul pentru primaria municipiului Moreni si au facut o achizitie importanta si la Targoviste.

La Moreni, UNPR Dambovita va miza pe Robert Arabagiu, directorul liceului tehnologic Petrol, din localitate. Alaturi de acesta, langa UNPR, a trecut si intreaga organizatie de tineret a social democratilor din localitate.

Alaturi de UNPR a venit si profesorul universitar Iulian Brezeanu, acesta parasind de curand Miscarea populara Dambovita.

In alta ordine de idei, presedintele organizatiei judetene a UNPR, Dumitru Miculescu, spune ca este hotarat sa apeleze la instanta, ca reactie la acuzele aduse formatiunii pe care o conduce de catre reprezentantii PSD Dambovita.

Presedintele UNPR a anuntat ca deja o plangere va fi adresata instantei ,in data de 08 februarie, cu privire la acuzele anterioare, aduse de presedintele PSD Dambovita la adresa UNPR, acuze ce nu au fost sustinute de niciun document.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe