PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HOȚII AU JEFUIT CAVOURILE ȚIGANILOR DIN BĂLTENI – PIRANDELE NU SE MAI OPRESC DIN PLÂNS!

HOȚII AU JEFUIT CAVOURILE ȚIGANILOR DIN BĂLTENI – PIRANDELE NU SE MAI OPRESC DIN PLÂNS!

de Andrei Oprescu
33 vizualizări

E jale mare în satul Bălteni din județul Dâmbovița! Pirandele nu se mai opresc din plâns și blesteme, după ce hoții le-au jefuit cavourile din cimitir. S-a petrecut miercuri noapte. Două cavouri ale țiganilor au fost sparte și jefuite. Hoții au devastat cavourile și au luat banii din morminte, iar apoi au fugit. Țiganii din Bălteni au un obicei bine pus la punct. Când își înmormântează o rudă, pun în cavouri, sume de bani, telefoane mobile și diverse bunuri, de care, spun ei, morții au nevoie pe lumea cealaltă. De ritualul lor au aflat și hoții, care au sperat că dau marea lovitura, însă s-au înșelat. Cavourile sparte nu erau chiar atât de “dotate”. Oamenii vorbesc că ar fi vorba despre o bandă care ar mai fi spart cavourile țiganilor dintr-o localitate din județul Ialomița. Polițiștii dâmbovițeni fac acum cercetări pentru a prinde faptașii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe