PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HOȚUL DIN ȘIFONIER

HOȚUL DIN ȘIFONIER

de Mditv
18 vizualizări

Jaf dejucat de jandarmi în localitatea Răcari din Dâmbovița. Doi tineri plănuiseră să prăduiască o casă profitând de faptul că proprietarii nu erau în oraș. Ghinionul lor a fost că au dat nas în nas cu echipele de jandarmi care păzeau un obiectiv din zonă. Ca să scape cu basma curată, unul dintre hoți s-a ascuns într-un șifonier, dar ascunzătoarea a fost neinspirată, iar tânărul a fost găsit imediat de oamenii legii. Supărat, l-a pârât și pe colegul său.

Jandarmii care se aflau în serviciul de pază la un obiectiv din orașul Răcari au observat două persoane care escaladau gardul unui imobil din apropiere.Aceștia i-au alertat pe colegii de la intervenție și ordine publică și au contactat persoana care are în grijă imobilul.

Ajunși la fața locului, jandarmii au intrat în casă împreună cu îngrijitorul, unde au găsit o geantă în care se aflau diferite bunuri. Jandarmii au verificat locuința, iar într-una din camere, în interiorul unui șifonier, au găsit un tânăr, care le-a declarat că în imobil se mai află o altă persoană.

În urma verificărilor a reieșit faptul că cei doi tineri cu vârstă între 15 și 20 de ani au plănuit să pătrundă în locuință crezând că vor găsi mai multe obiecte de valoare pe care să le sustragă și să le comercializeze la piață. La fața locului a fost găsit și un obiect metalic cu care cei doi au forțat lacătul de la ușa imobilului.

Jandarmii au întocmit tinerilor actele de sesizare pentru fapta de “tentativă de furt”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe