PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » I-AU DĂRUIT SPERANȚĂ – VIDEO

I-AU DĂRUIT SPERANȚĂ – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Dupa ce au vazut povestea ei la MDI TV, tot mai multi oameni cu suflet mare vor sa o ajute pe Gabriela, fata de numai 17 ani, care are nevoie de o operatie, pentru a scapa de carje. Au curs nenumarate mesaje de sustinere pentru ea si familia ei, care le-au dat puterea sa creada in miniuni. Gabriela este programata saptamana viitoare la o clinica privata din Bucuresti, unde va fi consultata de medici. Familia ei are nevoie in continuare de ajutor si fiecare dinter noi putem contribui ca visul unei fete sa devina realitate.
MDI TV v-a prezentat povestea tragica a Gabrielei, fata care nu isi poate folosi un picior, fiind dependenta de carje. A fost operata la varsta de doi ani, dar in zadar, niciun doctor nu a reusit sa o vindece sau sa ii dea speranta ca va merge singura vreodata. Abia la 17 ani s-a pus in discutie o interventie chirurgicala, care sa o poata scapa de carje. Problema este ca familia Gabrielei este saraca si nu isi pot permite o proteza de 7000 de euro.
Pe site-ul MDI TV, oamenii au luat atitudine si nu au ramas indiferenti la tragedia acestui copil. Multi s-au aratat revoltati ca statul nu o ajuta cu nimic. Parintii fetei spun ca li s-a comunicat de la Casa de Asigurari de Sanatate ca nu poate primi o proteza gratuit, decat daca i se amputeaza piciorul!
„Rușine Ministerului Sănătății. Treziți-vă D-lor miniștrii și ajutati-o pe această fetiță. Vedeți ce se întâmplă la Casele de sănătate. E strigător la cer. Nu se poate așa ceva . ”
Este doar unul din mesajele prin care oamenii isi exprima revolta fata de un sistem care te condamna la boala.
„Am cunoscut-o ieri pe bunica fetiței, nu am putut să îi șterg lacrimile…….fără cuvinte.”
„Are nevoie de noi…de mine, de tine, putem ajuta să îi redăm cât de cât o viață mai apropiată de a mea, de a ta……”
„Știu sunt foarte mulți oameni bolnavi și suntem prea sărmani, uneori ne simțim legați de mâini și de picioare pentru a putea oferi ajutorul, însă știu că omenia este mai presus de orice și o putem ajuta pe această fetiță.”
Sunt doar cateva dintre mesajele de sustinere primite de Gabriela din partea celor care i-au vazut povestea la MDI TV. O targovisteanca s-a oferit sa ii doneze banii primiti pentru lucrarile ei de arta.
„Eu as putea ajuta așa: ofer spre voi cei cu inimă mare lucrări de artă și tricouri personalizate prin pictură iar banii să meargă la ea.”
La inceputul saptamanii viitoare, Gabriela este programata la un consult de specialitate la o clinica privata din Bucuresti. Toti cei care vor sa o ajute pot contacta familiei ei la numarul de telefon 0731228683.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe