PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IALOMIȚA : VIAȚA ÎNTR-O DUBĂ

IALOMIȚA : VIAȚA ÎNTR-O DUBĂ

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Într-o zi i-a venit ideea să vândă tot ce avea și să plece în lume. Nu a stat pe gânduri. Și-a cumpărat o autoutilitară, a călătorit prin Europa câțiva ani pentru a-și îndeplini visul, dar acum s-a trezit că trăiește într-o dubă. După ce i-a expirat permisul și ITP-ul a rămas captiv în mașina care i-a devenit casă. Povestea lui, în materialul următor.

Constantin Abas trăiește de 7 ani într-o dubă. Omul și-a vândut apartamentul cu trei camere din București și a cumpărat cu banii primiți o autoutilitară, care i-a devenit casă. A calatorit câțiva ani în Europa însă acum i-a expirat și permisul și ITP-ul mașinii, așa că de 2 ani este captiv, fără voia lui, în Fetești.

Și-a parcat mașina în apropierea unei căi ferate și duce o viață izolată. Cât e ziua de mare, citește și pictează. Constantin Abas are 57 de ani și este după bunic, albanez. Nu este căsătorit și nici nu are copii. Ca să se apere de câini și de răufăcători, bărbatul și-a ridicat un gard din nuiele.

Omul spune că nu duce lipsuri, dar îi este greu în anotimpul rece. Speră să găsească pe cineva care să-i împărtășească pasiunile și să o ia din nou din loc în călătorii.

sursa:tvialomita.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe