PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IAR AU DAT-O ÎN BARĂ!

IAR AU DAT-O ÎN BARĂ!

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

S-au prezentat la examen însă asta nu a fost suficient pentru a trece proba. Elevii nu au făcut față exercițiilor primite la matematică și o parte dintre ei sunt convinși că se vor întâlni la sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat. Știința exactă nu este pentru ei, de asta s-au convins elevii care au susținut proba la matematică din cadrul examenului de bacalaureat. După ce au văzut foaia de examen la matematică, elevii au intrat îm panică, neștiind să rezolve majoritatea execițiilor întâlnite în cerințe. Proba a început la ora noă dimineața dar după o oră și jumătate, elevii au ieșit în număr foarte mare din sala de examen, dovadă că majoritatea nu au știu ce să scrie pentru că nu au învățat.

Tinerii își pot îndrepta greșeala în toamnă dacă vor să primească diploma de bacalaureat, asta doar cu condiția ca până la sesiunea din toamnă să învețe pentru o notă de trecere. Însă cum vara îi ispitește să iasă în oraș cu prietenii să se distreze sau să plece la mare , în toamnă se vor prezenta la fel de „pregățiți” precum au fost în sesiunea din vară.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe