PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IARNA SI-A INTRAT IN DREPTURI

IARNA SI-A INTRAT IN DREPTURI

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Iarna si-a intrat in drepturi! Toata noaptea a nins in Dambovita, iar zapada asternuta a ingreunat traficul, in special la prima ora a diminetii. In loc sa porneasca la drum, soferii au trebuit sa isi deszapezeasca autoturismele. Usor nu le-a fost nici pietonilor, care cu greu au reusit sa razbata prin zapada care s-a topit si a inundat inclusiv trotuarele.

Dimineata nu a fost tocmai una usoara pentru conducatorii auto care au inghetat in timp ce si-au deszapezit masinile. Pentru unii, s-a dovedit o munca anevoioasa si cu adevarat stresanta.

Dupa ce au reusit sa indeparteze zapada de pe autoturisme, soferii au pornit la drum: incet, dar sigur. Targovistenii au trebuit sa se inarmeze cu multa rabdare, pentru ca traficul a fost ingreunat, in special in cartiere, de zapada care a inceput sa se topeasca si a inundat drumurile.

Viata mai usoara nu au avut nici pietonii. Dupa ce au scapat de zapada de pe trotuar, au dat de baltile formate chiar langa trecerile de pietoni.

Am scapat de codul galben emis de ANM, dar nu si de ninsori. Potrivit meteorologilor, in Dambovita vremea se va mentin extrem de rece si se vor mai inregistra ninsori slabe.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe