PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IEFTIN ȘI PROST! – VIDEO

IEFTIN ȘI PROST! – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Vremea capricioasa din ultima luna nu le-a ajutat pe firmele care se ocupa de reabilitarea termica a blocurilor. Lucrarile au inceput mai tarziu in acest sezon. Din pacate, la fel ca in anii trecuti, sunt realizate tot pe banii locatarilor si la fel de prost. Firmele nu ofera niciun fel de garantie, iar locatarii se trezesc dupa cateva luni ca lucrarea a fost una de mantuiala, iar banii lor s-au dus pe apa sambetei.
Schelele si-au facut aparitia in cartierele din Targoviste. Chiar daca mai tarziu decat in alti ani, a inceput reabilitarea termica a blocurilor. Oamenii spera ca daca isi vor izola apartamentele, la iarna factura la incalzire va fi mai mica.
Izolarea se face insa tot pe banii locatarilor. Oamenii platesc integral lucrarea. Acesti locatari de exemplu trebuie sa scoata din buzunare 1.600 de lei pentru un apartament de doua camere si 2.200 de lei pentru unul cu trei camere. Oamenii recunosc ca au avut un singur criteriu cand au ales firma pentru izolat: un pret mai mic.
Mai mult, peisajul pestrit se mentine si in acest an. Blocurile au culori care mai de care mai ciudate. In plus, chiar si in acelasi imobil, unii izoleaza, altii nu. Acesta femeie de exemplu nu isi va reabilita termic apartamentul, cum fac vecinii ei, pentru ca nu isi permite sa dea 1600 de lei.
Cel mai rau este insa ca izolarea blocurilor se poate dovedi o afacere extrem de proasta pentru locatari. Lucreaza cu tot felul de firme obscure si nu primesc nicio garantie. Dacas lucrarea este una de mantuiala, oamenii nu pot cere vreo despagubire.
Este si cazul acestui imobil din zona centrala a Targovistei. Cat de bine a fost efectuata reabilitarea termica se vede cu ochiul liber. Culoarea se duce, iar fatada se cojeste. In unele locuri, nici nu iti dai seama ca a fost izolat.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

https://www.youtube.com/watch?v=1NQEgSDQDFU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe