PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎN FOCUL PREGĂTIRILOR PENTRU PAȘTE – VIDEO

ÎN FOCUL PREGĂTIRILOR PENTRU PAȘTE – VIDEO

de admin
175 vizualizări

Gospodinele au intrat in febra pregatirilor pentru Paste. Potrivit traditiei, casele trebuie sa straluceasca de curatenie de sarbatori. Nu toate gospodinele au insa timpul necesar pentru curatenia generala de primavara, asa ca apeleaza la ajutor specializat, motiv pentru care si unele afaceri infloresc in aceasta perioada. Multe curatatorii din Targoviste nu mai primesc clienti, din cauza numarului mare de cereri, asa ca oamenii se orienteaza spre spalatoriile auto, care in aceasta perioada spala mai multe covoare decat masini.
Operatiunea batutul covoarelor le ocupa gospodinelor timp, de aceea multe dintre ele au apelat deja la curatoriile chimice. Acestea sunt asaltate de clienti in acesta perioada, la fel si spalatoriile auto, care in aceasta saptamana s-au reprofilat. Spala mai multe covoare decat masini, pentru cinci lei metrul patrat.
Alte doamne, mai pretentioase, nu renunta la ideea de a-si curata singure covoarele. Gospodinele cu experienta, care au si timpul necesar pentru curatenia generala, nu vor sa isi lase covoarele pe mainile angajatilor de la spalatoriile auto. Si asta nu din cauza pretului, ci pentru ca nimic nu se compara cu experienta casnica a unei gospodine, cand vine vorba despre curatenie.
In concluzie, chiar daca apeleaza la un ajutor specializat sau au incredere numai in experienta lor, gospodinele nu vor sa le prinda Pastele, fara ca locuinta sa straluceasca de curatenie. Potrivit superstitiilor din popor, casele ramase necurate de Paste, ii vor bantui pe locatari.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe