PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IN LOC DE ASFALT, TABLA!

IN LOC DE ASFALT, TABLA!

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Credeati ca nimic nu va mai poate surprinde in tara noastra? V-ati inselat. Astazi va oferim un exemplu din vechea cetate de scaun a Tarii Romanesti, care ar fi de ras, daca nu ar afecta atatia oameni. O groapa imensa aparuta pe podul Mihai Bravu a fost reparata in timp record, fara a fi insa plombata sau a se turna vreun centimetru de asfalt. Cum s-a intamplat aceasta minune?

Craterul aparut pe Podul Mihai Bravu, de peste raul Ialomita, la intrarea in Targoviste, reprezenta un adevarat pericol pentru conducatorii auto, asa ca s-a actionat rapid. Din pacate nu asa cum ne-am fi asteptat si cum se practica in tarile civilizate. Groapa a fost acoperita cu o tabla, spre uimirea soferilor care tranziteaza podul. Multi dintre ei franeaza cand vad ca in loc de asfalt, au parte de o tabla.

Intr-un final, in zona si-a facut aparitia si o echipa de muncitori, chiar la ora pranzului, cand traficul este aglomerat. Circulatia a fost dirijata de Politia Locala, desfasurandu-se pe un singur sens. Problema este ca dupa ce ca au venit la ora cu trafic intens, muncitorii mai mult se uitau unii altii la altii, decat sa se apuce de treaba.

Cert este ca Podul Mihai Bravu de la intrarea in Targoviste este plin de capcane pentru soferi. Sunt si alte gropi, pe care putini conducatori auto reusesc sa le evite. Ghinionistii ajung cu masina direct in service.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe