PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » În ritm accelerat – VIDEO

În ritm accelerat – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Nu una, nu doua, ci zeci de strazi, in nici mai mult nici mai putin de 18 puncte de lucru, din Targoviste, sunt in plin proces de reabilitare. Totul se intampla in cadrul proiectului integrat de dezvoltare urbana, pentru zona B a orasului. Proiectul, demarat in 2013, este realizat cu finantare europeana si ar trebui finalizat in 18 luni.
Cel mai mare proces de reabilitare urbana a municipiului targoviste este in plina desfasurare. Proiectul pentru zona B a municipiul, este cel ce a fost demarat mai rapid decat cel pentru zona A si cuprinde cartierele CFR, Aleea Trandafirilor Micro XI si XII. In zona cfr s-a ajuns deja la faza turnarii astfaltului si a realizariii de locuri de parcare.
La momentul actual PIDU-ul pentru zona B a orasului este implementat in proportie de aproximativ 30% dar lucrarile avanseaza rapid in acesta perioada. Saptamana urmatoare vor demara lucarile in in cartierul Aleea Trandafirilor dau asiguarari reprezentantii administratiei publice locale.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe