PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INAUGURARE FĂRĂ PRIMAR

INAUGURARE FĂRĂ PRIMAR

de Mditv
6 vizualizări

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, sfidează administraţiile locale, ale căror primari nu fac parte din tabăra PSD! Astfel că, la inaugurarea Drumului Judeţean 711 C, sector DN 71 Băleni-Nucet, actualul edil şef al comunei Băleni, membru PNL, nu a fost invitat. Mai mult decât atat, preşedintele CJD a tăiat panglica alături de primarul comunei Nucet şi de fostul primar al comunei Băleni, membru al Partidului Social Democrat.

Lucrările de reabilitare şi modernizare la tronsonul de drum judeţean, care face legătura între localităţile Băleni şi Nucet, au fost demarate în anul 2014 si finalizate la început de toamnă, în 2016. Inaugurarea DJ 711 C s-a făcut la începutul acestei săptămâni, cu “tot tacâmul”: oficialităţi judeţene, locale, aspiranţi la Parlament şi bineînţeles panglica de ianugurare, pe care Adrian Ţuţuianu a tăiat-o cu cine a vrut. Singurul absent de la eveniment a fost actualul primar al comunei Băleni, Florea Muşat.

La inaugurare nu a fost invitat nici viceprimarul comunei Băleni, care a făcut parte din executiv şi în mandatul anterior, când au fost efectuate lucrările de reabilitare a Drumului Judeţean 711C.

La tăierea panglicii, însă, zărim o figură cunoscută în administraţia locală din Băleni, pe fostul primar, Marian Paraschiv, membru PSD, alături de preşedintele Adrian Ţuţuianu şi Primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu.

Gestul pare a fi unul lipsit de respect faţă de actualul executiv al Primăriei Băleni, pe care Preşedintele Consiliului Judeţean nu l-a dorit în preajma sa, probabil pentru că edilul şef, ales de cetăţeni, nu este simpatizant al Partidului Social Democrat. Sau poate că Adrian Ţuţuianu a uitat că în vară au fost alegeri şi la Băleni s-a schimbat primarul.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe