PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCĂ UN ATAC VIOLENT LA TITU! UN BĂRBAT A INTRAT ÎN CASĂ PESTE O TÂNĂRĂ ȘI A AGRESAT-O

ÎNCĂ UN ATAC VIOLENT LA TITU! UN BĂRBAT A INTRAT ÎN CASĂ PESTE O TÂNĂRĂ ȘI A AGRESAT-O

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Bănuit de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare, reținut de polițiști.

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 28 de ani, din Braniștea, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare.  Surse din cadrul ancehtei spun că bărbatul este fostul concubin al Alexandrei, fata omorâtă de militarul din Lungulețu în coaforul din Titu, și tatăl copilul mai mare al fetei moarte.

Astăzi, 31 ianuarie, cel în cauză va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie a.c., bănuitul ar fi pătruns fără drept în locuința unei tinere pe care, prin amenințare cu acte de violență, ar fi constrâns-o să meargă la domiciliul său.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe