PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCENDIU DE PROPORȚII LA URLAȚI

INCENDIU DE PROPORȚII LA URLAȚI

de Andrei Oprescu
24 vizualizări

S-a deslantuit iadul pe pamant, la Urlati in Prahova, dupa ce un incendiu devastator a izbucnit la o fabrica de saltele. Focul s-a propagate cu repeziciune, iar flacari inalte amenintau sa mistuie totul in calea lor. In hala de 1000 mp, de unde se pare ca a si izbucnit incendiu se produceau saltele. Tocmai de aceea arderea a fost generalizata. Din cauza fumul dens emanat de incendiu, autoritatile au emis un mesaj de alerta iar 50 de persoane care locuiau intr-un bloc apropiat fabricii au fost evacuate.

Din fericire, chiar daca dezastrul a fost unul de proportii, nu a existat nicio victim. La fabrica de la Urlati lucreaza peste 200 de persoane, care de astazi nu mai au unde sa mai mearga la lucru. Din cauza fumului gros imprastiat in atmosfera la fata locului au fost prezenti si reprezentanti ai Garzii de Mediu Prahova, care au monitorizat calitatea aerului. Momentan nu se poate spune cu exactitate de la ce a pornit incendiul. Dupa lichidarea incendiului mai multi pompieri vor ramane la fata locului, pentru ca vreunul dintre focare sa nu se reaprinda.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe