PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCENDIU ÎNTR-O PARCARE DE TIR-URI

INCENDIU ÎNTR-O PARCARE DE TIR-URI

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

Panică într-o parcare de TIR-uri din localitatea dâmbovițeană Bungetu. Un incendiu a izbucnit la o magazie în care erau depozitate mai multe piese auto, uleiuri și anvelope. Oamenii au chemat de urgență pompierii pentru că pericolul era mare. Din fericire, incendiul a fost localizat la timp și pompierii au reușit să evite extinderea focului la TIR-urile din parcare.
Incendiul a izbucnit vineri dimineața într-o parcare de TIR-uri din Bungetu, județul Dâmbovița. În curte erau mai multe vehicule la momentul izbucnirii focului, iar în vecinătate este o sală de evenimente, iar pericolul de extindere era mare. Flăcările au cuprins o magazie în care erau depozitate piese auto, uleiuri și anvelope. Panica afost mare și din cauza fumul puternic emanat.
În incendiu a ars magazia pe o suprafața de 50 mp, vegetație uscată și gunoi menajer pe o suprafață de 200 mp. Pompierii vor stabili cauza care a dus la izbucnirea incendiului.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe