PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCENDIU LA O FERMĂ

INCENDIU LA O FERMĂ

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Incendiu la o fermă de cai și vaci din Potigrafu județul Prahova. Focul a cuprins două grajduri cu o suprafață de 1500 mp. Opt autospeciale de pompieri s-au deplasat la fața locului, iar intervenția a fost una dificilă. Din fericire animalele erau la păscut în acel moment.

Mai multe autospeciale și o ambulanță SMURD cu 50 de pompieri militari au intervenit pentru stingerea focului izbucnit la două grajduri. Reprezentanții ISU Prahova spun că animalele erau la păscut în momentul în care a aparut focul si nu există nici victime umane. După localizarea și stingerea incendiului,specialiștii urmează să stabilească împrejurările și cauza lui.

Ferma este situată în apropiere de pădurea din localitate, dar pompierii au izolat acel perimetru și au înlăturat pericolul de extindere a focului în acea zonă. Din cauza cantității mari de furaje și paie depozitate în zonă, s-a degajat o cantitate mare de fum și intervenția a fost dificilă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe