PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCEP NINSORILE LA MUNTE

ÎNCEP NINSORILE LA MUNTE

de Andrei Oprescu
112 vizualizări

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rece valabilă pentru regiunile montane. În general, la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10…15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă. Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0…3 grade, favorizând izolat producerea brumei. Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40…50 km/h, iar în zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 22 septembrie, ora 10:00 – 23 septembrie, ora 10:00

Fenomene vizate: ninsori și lapoviță; vreme deosebit de rece; intensificări ale vântului

Zone vizate: la altitudini de peste 1700 m

Rafale: 60 km/h

Joi și vineri, vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe