PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCHISOARE CU EXECUTARE PENTRU ȘOFERUL ANALABET – VIDEO

ÎNCHISOARE CU EXECUTARE PENTRU ȘOFERUL ANALABET – VIDEO

de admin
20 vizualizări

Şoferul analfabet din Argeş care a omorât cu maşina trei oameni care erau transortati cu o ambulanta privata la dializa a fost condamnat la patru ani cu executare,decizie definitiva dupa ce prima instanta a dispus o condamnare de trei ani cu suspendare, iar rudele victimelor au formulat recurs.
onducatorul auto a apărut ieri în faţa magistraţilor la apelul declarat de familiile victimelor. La aceasta infatisare rudele decedatilor au aflat amănunte care le-au facut să-şi dorească şi mai mult
condamnarea cu executare a vinovatului. Onorus Mirică,şoferul analfabet care în octombrie 2013 a intrat în plin, pe contrasens,într-o ambulanţă cu oameni care mergeau la dializă şi a omorât trei dintre ei, circula cu 118 kilometri la oră în localitatea Piteşti.În urma accidentului el a fost condamnat la trei ani cu suspendare, iar urmaşii victimelor au făcut apel,intrigaţi de faptul că a scăpat fără puşcărie.Ieri,la apel,a fost prima dată când rudele celor decedaţi au dat ochii cu vinovatul.
Şoferul are doar patru clase, iar cât priveşte faptul că nu ştie să scrie, avocata lui a spus că el însuşi a cerut ca textul să fie tehnoredactat şi doar a semnat, pentru că, cităm, “era stresat”. După apel, Onorus Mirică a plecat, iar rudele lui au fost agresive cu ziariştii.
Avocata şoferului a spus că, după ce a fost eliberat, Onorus Mirică a încercat să se sinucidă pentru că se simţea cu conştiinţa încărcată, dar instanta Curtii de Apel Pitesti care a analizat recursul formulat de rudele decedatilor a dispus schimbarea deciziei de condamnatre la trei ani cu suspendare in patru ani cu executare,decizia fiind definitiva.Inculpatul va trebui sa se prezinte la politie urmand a fi incarcerat si intodus in Penitenciarul Colibasi din orasul argesean Mioveni,situat la 20 de km de Pitesti.

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe