PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCREDIBIL – ACCIDENT CUMPLIT CAUZAT DE UN SOFER INCEPATOR CU O MASINA FURATA! A ZDROBIT O MASINA DE POLITIE!

INCREDIBIL – ACCIDENT CUMPLIT CAUZAT DE UN SOFER INCEPATOR CU O MASINA FURATA! A ZDROBIT O MASINA DE POLITIE!

de Moise Razvan
3,6K vizualizări

Un şofer de 18 ani a intrat într-o autospecială dintr-un filtru al Poliției, la Bărăganu! Tânărul era urmărit după ce a furat maşina mătuşii sale. Filtrul fusese instituit pentru a-l opri.

O brăileancă a sunat la 112 şi a anunţat faptul că nepotul său, un tânăr de 18 ani, i-ar fi luat cheile de la autoturism şi ar fi plecat, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Imediat, poliţiştii au instituit filtre, în vederea localizării şi opririi în trafic a tânărului. Astfel, oamenii legii l-au localizat pe DE 584, pe raza localității Viziru, însă şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, continuându-şi drumul. La fel a procedat și în cazul filtrului din oraşul Însurăţei.

În cele din urmă, pe sensul de mers Brăila-Slobozia, la intrare în localitatea Bărăganu, tânărul de 18 ani a văzut un alt filtru şi coloana de maşini trase pe dreapta, moment în care a intrat pe contrasens, a pierdut controlul volanului şi a lovit o autospecială a Poliţiei oprită în afara părţii carosabile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe