PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCREDIBIL – ACCIDENT CUMPLIT: SASE MASINI S-AU CIOCNIT! MAI MULTE PERSOANE, RANITE!

INCREDIBIL – ACCIDENT CUMPLIT: SASE MASINI S-AU CIOCNIT! MAI MULTE PERSOANE, RANITE!

de Moise Razvan
3,2K vizualizări

Accident cumplit pe DN1, in judetul Brasov: sase masini s-au ciocnit, iar 2 persoane au avut nevoie de sprijin medical dupa impact!

„La acest moment traficul rutier se desfăsoară cu restricții pe DN 1, în zona localității Perșani, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă. În accident sunt implicate 6 autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea, 2 persoane, ocupanți în autovehicule, beneficiază de sprijin medical. La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Din cauza poziției vehiculelelor, circulația rutieră este blocată pe un sens de mers, drept pentru care vehiculele sunt dirijate in mod altermativ pe banda de mers disponibilă, urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil”, a transmis Poliția Brașov.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe