PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCREDIBIL – DOAR IN DAMBOVITA: DUPA CE A PIERDUT BANII FIRMEI LA PACANELE, UN PAZNIC S-A PRETINS JEFUIT LA POLITIE!

INCREDIBIL – DOAR IN DAMBOVITA: DUPA CE A PIERDUT BANII FIRMEI LA PACANELE, UN PAZNIC S-A PRETINS JEFUIT LA POLITIE!

de Moise Razvan
995 vizualizări

„La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 21,09, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de către un tânăr de 22 de ani, din Găeşti, cu privire la faptul că două persoane l-ar fi dat jos din autoturism, l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi deposedat de bani.”

„Din investigaţiile efectuate, a rezultat că bărbatul, agent de pază la o societate comercială din Găeşti, în timpul programului de lucru, ar fi mers la o sală de jocuri de noroc, unde ar fi pierdut aproximativ 5.000 de lei, sumă care ar fi reprezentant încasările societăţii comerciale. Ulterior, pentru a justifica lipsa banilor, acesta s-ar fi deplasat într-o zonă nesupravegheată video, şi-ar fi rupt hainele şi a sesizat că a fost victima unei infracţiuni”, anunţă IPJ Dâmboviţa.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe