PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCREDIBIL – NICI LA BATRANETE NU SE LASA! CHIAR DACA E SARAC LIPIT, IRINEL INCA VISEAZA LA RELATII CU FEMEI TINERE!

INCREDIBIL – NICI LA BATRANETE NU SE LASA! CHIAR DACA E SARAC LIPIT, IRINEL INCA VISEAZA LA RELATII CU FEMEI TINERE!

de Moise Razvan
217 vizualizări

Irinel Columbeanu vrea să aibă o relaţie cu o femeie cu 40 de ani mai tânără ca el! Fostul om de afaceri nu renunţă la marea sa pasiune nici după ce şi-a pierdut întreaga avere.

Irinel Columbeanu plănuieşte să o recucerească pe Oana, fosta sa iubită. De altfel, a şi recunoscut că a încercat să se împace cu ea după ce a ajuns la azil.

„Cel mai dor îmi este de Oana. Am văzut-o ultima oară când am venit eu la azil. M-a vizitat. Și chiar am fost impresionat de gestul ei. Am încercat să ne împăcăm atunci când am fost cu ea la Comănești, în orașul în care s-a născut. Dar n-a fost să fie. O să o caut, să ne mai întâlnim. Și ea e singură, nu are pe nimeni acum”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe