PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCREDIBIL: Vedeta din Romania, accident dureros in vacanta! “Nici acum nu imi simt partea stanga a fetei”

INCREDIBIL: Vedeta din Romania, accident dureros in vacanta! „Nici acum nu imi simt partea stanga a fetei”

de Moise Razvan
709 vizualizări

Laura Cosoi a suferit un accident grav in timp ce se afla cu familia in vacanta! Aceasta a ales sa plece cu autorulota in Muntii Apuseni, alaturi de sot si cele trei fetite ale lor. Insa, aflata acolo, a trait o experienta de cosmar, pe care a impartasit-o cu fanii pe retelele de socializare.

„ Prima noapte în autorulotă a fost ceva ce practic nu se potrivește cu imaginile instagramabile. Hrănește copiii, curăță după ei, spală-i, vezi că iar sunt cu picioarele în iarba udă, biscuiți peste tot, scutece, ai grijă să nu stea lângă foc, să nu alunece de pe pietre și să cadă pe undeva, îmbracă-i cu haine groase, pe care în secunda doi le găsești în autorulotă, ei zburdând în tricouri prin bezna nopții. 

Și, în sfârșit, se face 23.00 și speram că le va lua somnul repede. Și chiar așa a fost. Când să mă dau jos din pat, am alunecat și m-am proptit cu fața în scara de la patul lor. Am crezut că m-a lovit trenul, cum se spune. Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței”, a povestit Laura Cosoi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe