PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INDIVID PERICULOS, REȚINUT DE POLIȚIA DIN FIENI! BĂRBATUL ȘI-A SNOPIT ÎN BĂTAIE MAMA ȘI A AMENINȚAT CU MOARTEA UN POLIȚIST

INDIVID PERICULOS, REȚINUT DE POLIȚIA DIN FIENI! BĂRBATUL ȘI-A SNOPIT ÎN BĂTAIE MAMA ȘI A AMENINȚAT CU MOARTEA UN POLIȚIST

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au efectuat verificări față de un bărbat de 48 de ani, din localitatea Valea Leurzii, împotriva căruia Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa a dispus măsura controlului judiciar întrucât acesta nu a respectat obligația instituită prin acea măsură preventivă.

Măsura controlului judiciar a fost dispusă într-un dosar în cadrul căruia Stefan T. este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, faptă comisă asupra mamei sale.

În urma deplasării la domiciliul acestuia, polițiștii au identificat o femeie, mama bărbatului, care prezenta leziuni traumatice multiple în zona feței.

Din declarația acesteia a reieșit că, în ziua de 10 decembrie a.c., prin amenințări cu acte de violență și loviri, bărbatul ar fi determinat-o să declare la poliție faptul că s-au împăcat. Bărbatul și-a aminințaăt cu moartea mama ca să-și retragă plângerea de la poliție, dpeusă de femeie, după ce fiul său a bătutu-o crunt. Când au ajuns acasă, individul a luat-o din nou la bătaie.

Ieri, 17 decembrie, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Judecătoriei Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive. Totodată, acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj întrucât, în aceeași zi, ar fi amenințat cu acte de violență un polițist.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe