PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INFARCT PE BICICLETĂ

INFARCT PE BICICLETĂ

de admin
24 vizualizări

Un biciclist si-a pierdut viata in aceasta dupa amiaza dupa ce a facut infarct in timp ce mergea pe DN 71, la iesirea din Aninoasa. Zeci de minute au incercat medicii sa il resusciteze dar, din nefericire, eforturile au fost in zadar.

http://www.youtube.com/watch?v=JuAn5lD6dHs

Incidentul s-a petrecut marti dupa amiaza. Din relatarile martorilor se pare ca barbatului i s-a facut rau in timp ce mergea pe bicicleta si a cazut ca secerat, pe marginea drumului.

La scurt timp, prin zona a trecut o femeie din Ploiesti care este cadru medical, si l-a vazut pe barbatul intins pe marginea drumului. Aceasta a oprit si a sunat la apelul unic de urgenta 112 pentru a cere ajutorul medicilor. Intre timp, femeia l-a resuscitat minute in sir in speranta ca va reusi sa il tina in viata.

Din nefericire, eforturile medicilor au fost in zadar. Ajunsi la fata locului, politistii au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care barbatul a pierdut lupta cu viata.

ECHIPA: Valentin Popescu, Eduard Leasă

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe