PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INFIORATOR – UN TANAR DE 18 ANI, OMORAT INTR-UN ACCIDENT! SOFERUL VINOVAT A FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI!

INFIORATOR – UN TANAR DE 18 ANI, OMORAT INTR-UN ACCIDENT! SOFERUL VINOVAT A FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI!

de Moise Razvan
1,6K vizualizări

Un tânăr șofer în vârstă de 18 ani a murit marți seară, 30 ianuarie, după ce a intrat într-un stâlp, încercând să evite coliziunea cu un șofer de 44 de ani care nu i-a acordat prioritate, în sectorul 5 al Capitalei. Șoferul vinovat a fugit de la locului accidentului, dar ulterior a fost prins și reținut de polițiști, anunța Brigada Rutieră.
„Conducătorul autoturismului care circula pe str. Antiaeriană dinspre șos. Alexandriei către Calea 13 Septembrie a schimbat brusc direcția de mers spre dreapta pentru a evita coliziunea, moment în care a pătruns pe trotuar intrând în coliziune cu un stâlp din beton. În urma accidentului de circulație, conducătorul celui de-al doilea autovehiculul, în vârstă de 18 ani, a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, a transmis Brigada Rutieră.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe