PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INFIRMIERUL DE LA CĂLINEȘTI VENISE BEAT LA MUNCĂ

INFIRMIERUL DE LA CĂLINEȘTI VENISE BEAT LA MUNCĂ

de Andrei Oprescu
121 vizualizări

Inițial s-a crezut că totul ar fi pornit de la un conflict între beneficiarii centrului. La acel moment, infirmierul, care întârziase, potrivit unei asistente, a intervenit brutal. I-ar fi lovit pe beneficiari, iar victima i-a căzut bărbatul de 61 de ani, care în urma loviturilor primite a și decedat.

MOTIVAREA INSTANȚEI

sursa: Antena 3

S-a procedat la audierea în calitate de martor a numitei…, angajată în funcţia de infirmier în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică a Persoanelor Adulte cu Handicap Călineşti, care a susţinut iniţial că, în seara zilei de 01.08.2021, a avut loc un conflict între beneficiarii unităţii, printre care s-au aflat fraţii… şi… sus-numita a declarat că se afla în tură cu infirmierul…, care a întârziat la serviciu, unde a venit în jurul orelor 21,30 – 22,00, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. A precizat martora că numitul… a intervenit în conflictul iscat între beneficiari, aplicându-le mai multe lovituri fraţilor… A precizat că… a fost lovit cu palma peste faţă, lovitură în urma căreia acesta a căzut la sol, ulterior infirmierul… aplicându-i mai multe lovituri cu piciorul”.

Asistenta a revenit apoi cu o nouă declaraţie, în care spune că nu a existat niciun conflict la centrul din Călineşti, iar infirmierul l-a agresat pe pacientul de 61 de ani fără motiv. Declarațiile și rezultatele expertizei de la INML, au dus la decizia de reținere a infirmierului, care ulterior a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe