PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INFLORESC AFACERILE CU TERASE

INFLORESC AFACERILE CU TERASE

de admin
10 vizualizări

Vremea buna reprezinta o ocazie de profit pentru proprietarii de terase. Temperaturile ridicate din ultimele zile i-au determinat pe multi patroni sa isi scoata mesele si scaunele in fata localurilor.

http://www.youtube.com/watch?v=0d1h66tBkcQ

Clientii nu au intarziat sa apara. Cei care doresc sa isi amenajeze terase trebuie sa stie insa ca au nevoie de autorizatie de la Primarie, pentru perioada 15 mai-15 septembrie, timp in care se percepe si o taxa lunara de 40 de lei pe mp. Cei care nu respecta aceste conditii, risca sa le fie demolata terasa. In plus, patronii trebuie sa respecte si alte conditii: nu au voie sa incurce circulatia pietonilor sau accesul autovehiculelor in caz de interventie.

Mobilierul trebuie sa fie din lemn, aluminiu sau fier forjat, iar delimitarea amplasamentului se face numai cu aranjamente florale. Anul trecut in Trargoviste, s-au autorizat 30 de terase, dintre care 12 in Centrul Vechi.

ECHIPA: Mădălina Zăbavă, Viorel Mateescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe