PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNȘELAȚI DE SAMSARII DE FIER VECHI – VIDEO

ÎNȘELAȚI DE SAMSARII DE FIER VECHI – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Panica printre proprietarii de garaje dintr-un cartier targovistean. Oamenii s-au trezit in pragul iernii cu instiintari de demolare a garajelor, in termen de doua-trei zile. In caz de neconformare, constructia va fi demolata de primaria municipiului Targoviste, iar cheltuielile pentru aceasta procedura vor fi suportate de proprietari. Se pare ca ar fi vorba de o inselatorie din partea colectorilor de fier vechi, care i-ar fi somat in felul acesta pe detinatori sa le vanda fierul din garajele demolate.

 

”Va somam ca pana la data de 18 decembrie 2013 sa demolati constructia provizorie de pe domeniul public.” Acesta este mesajul postat peste noapte pe mai toate garajele din microraioanele 11 si 12 din municipiul Targoviste.

 

Nestiind ce sa creada, oamenii s-au apucat de demolat inca din weekend, pentru a se incadra in termen. Toata ziua, in microraioanele 11 si 12, s-a auzit doar sunetul de ciocan si de flex.

 

Oamenii si-au dat seama prea tarziu ca totul ar fi o inselatorie. Alaturi de somatie, pe garaje au fost lipite si afise ale colectorilor de fier vechi. Se pare ca acestia si-au lasat numarul de telefon pentru a fi contactati la demolararea constructiei. De aceeasi parere sunt si reprezentantii primariei municipiului Targoviste.

 

Conform administratorului domeniului public din municipiul Targoviste, anunturile postate pe garajele targovistenilor au fost falsificate.

 

 

Valentin Popescu / Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe