PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INSTRUITI SA-SI PROTEJEZE ANGAJATII – VIDEO

INSTRUITI SA-SI PROTEJEZE ANGAJATII – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Inspectorii de munca ii invata pe patronii damboviteni sa puna pret pe sanatatea si viata angajatilor. In doua mari companii din judet, din domeniul proiectarii auto si din industria metalurgica, au fost facute instruiri cum sa fie prevenite accidentele de munca si cum sa le fie asigurata oamenilor securitatea activitatii lor. Concluziile au fost prezentate astazi in cadrul unui simpozion desfasurat cu ocazia saptamanii europene a securitatii si sanatatii in munca.

La compania damboviteana din domeniul proiectarii auto au fost instruiti 400 de angajati. Au fost organizate cursuri de conducere preventiva la volan, astfel incat cei care sunt angajati sa testeze autoturismele sa nu fie implicati in accidente rutiere. La compania din industria metalurgica au fost achizitionate echipamente si aparatura care sa le asigure angajatilor o protectie mai mare. In plus, sanatatea lucratorilor este monitorizata permanent. Domeniul industrial ramane printre cele in care se inregistreaza cele mai munte accidente de munca.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe