PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNTĂLNIRE INEDITĂ – VIDEO

ÎNTĂLNIRE INEDITĂ – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Mai multe imagini spectaculoase cu un superb cocoş de munte au fost surprinse de un salvamontist în Munţii Bucegi.Întâlnirea inedită cu animalul sălbatic a avut loc la peste 1600 de metri altitudine. Pasarea nu a fost deloc speriata de prezenţa oamenilor, ba chiar a şi stat în braţele lor şi s-a lăsat fotografiat şi filmat în voie.
Câţiva salvamontişti din staţiunea Buşteni se consideră cu adevărat norocoşi după inedita întâlnire cu superbul cocoş de munte.Pasărea,care de obicei stă mai mult ascunsă şi este extrem de scumpă la vedere,nu s-a speriat de prezenţa oamenilor,ba chiar s-a apropiat de ei pentru a fi luată în braţe.
Comportamentul extrem de blând al animalului sălbatic are şi o explicaţie. Acesta se află în perioada de împerechere şi practic doar acum poate fi văzut de cei care cutreieră păşunile alpine.
Salvamontiştii prahoveni spun ca nu au de gând să dezvăluie locul unde au întâlnit cocoşul de munte tocmai pentru ca acesta să nu fie vânat.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe