PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNTÂLNIRE LA CEAS DE SEARĂ

ÎNTÂLNIRE LA CEAS DE SEARĂ

de Mditv
9 vizualizări

Președintele PNL Dâmbovița, Iulian VLadu a dat alarma. De teamă că va pierde conducerea partidului, după vehicularea venirii lui Cezar Preda în fruntea liberalilor dâmbovițeni, Vladu și-a chemat de grabă, la ceas de seara primarii PNL din județ și foștii primari pentru a-i momi cu o friptură la propriul restaurant. Foarte mulți colegi de partid i-au tras clapa lui Vladu și au refuzat invitația lui Vladu, lăsându-l cu ochii în soare.

Zvonurile despre venirea lui Cezar Preda, prim-vicepreședinte PNL la conducerea PNL Dâmbovița l-au alertat pe deputatul Iulian Vladu, actual președinte PNL în județ. Surse din interiorul PNL Dâmbovița spun că Vladu s-ar simți amenințat și s-ar teme că în toamnă și-ar putea pierde locul în Parlament dar și funcția în partid. Asta ar explica și adunarea-fulger făcută de Vladu la propriul restaurant din Găești cu primarii PNL Dâmbovița. Deși Vladu le-a adresat invitația tututor, foarte mulți primari i-au tras clapa și l-au lăsat să aștepte mult și bine. Cât despre venirea lui Cezar Preda, vizibil nemultumit, Vladu a adoptat o atitudine caragieleasca: „daca-i ordin de la centru, sa fie primit”.

Atât Vladu cât și cei prezenți nu au putut oferi o explicație plauzibilă despre întrunirea la ceas de seară. Mulți nu știau pentru ce au fost invitați, iar alții au fugit simțindu-se cu musca pe căciulă.

Rămâne de văzut dacă temerile se vor adeveri și dacă venirea lui Cezar Preda la Dâmbovița se va concretiza precum și ce schimbări vor apărea în partid și pe cine va afecta.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe