PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INTERLOP UCIS CU SÂNGE RECE – VIDEO

INTERLOP UCIS CU SÂNGE RECE – VIDEO

de admin
31 vizualizări

Executie in stil mafiot, aseara, in Dambovita! Un interlop din Doicesti a fost gasit ciopartit pe un camp de langa locuinta sa. Tanarul era cunoscut de politisti ca o persoana extrem de violenta si a avut nenumarate altercatii cu rivali din localitate. De la acestia se pare ca i s-a si tras! Scenele infioratoare s-au dat chiar in fata locuintei sale. Cand a ajuns acasa si s-a dat jos din masina a fost atacat de indivizi inarmati cu sabi,i care l-au macelarit. Cu ultimile puteri, tanarul a incercat sa fuga de agresori dar n-a ajuns prea departe. Si-a dat ultima sulfare pe un camp din aporpierea casei sale. Politistii ii cauta acum pe suspecti!
Nenorocirea a iesit la iveala d eidmineata cand mia multe rude ale tanarului au venit in vizita la el. I-au gasit masina cu gemaurile sparte si si-au dat sema aca ceva rau s-a intamplat.
Au plecat sa-l caute si l-au gaist la cativa metrii, pe un camp. Era mort!.
Imediat zona a fost impanzita de politisti criminalisti si procurori care cauta indicii si probe care sa-i duca la identificarea criminalilor.

Mihai Eremia
Eduard Gaiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe