PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INTERVENȚIE ÎN BĂTAIE DE JOC

INTERVENȚIE ÎN BĂTAIE DE JOC

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Intervențiile Companiei de Apă Târgoviște în teren seamănă din ce în ce mai mult cu acțiunile Doreilor. După ce o conductă din Viforâta a suferit o avarie, oamenii au sesizat compania pentru a nu plăti apoi pierderile. Muncitorii au venit, au semnalizat zona și în loc să repare conducta au spart asfaltul și au dirijat apa în șanț. De două săptămâni apa băltețte pe drum și prin șanțuri, în timp ce Compania de Apă se scuză că nu a avut aviz să intervină.

Nu este un pârâiaș, ci chiar apa din conducta care alimentează localitatea Viforâta. Conducta a suferit o avarie în urmă cu aproximativ două săptămâni și apa a tâșnit pe stradă. Oamenii au apelat imediat compania de apă cu speranța că va fi remediată problema și nu vor apărea pierderi mari. Supriză însă…

Așadar, muncitorii au spart asfaltul și au dirijat apa în șanțuri, nicidecum nu au intervenit pentru a rezolva avaria.

Timp de două săptămâni apa s-a scurs pe șanțurile din localitate spre disperarea localnicilor. Întrebați de situație, cei de la Compania de Apă au recunoscut faptul că știau de situație, dar s-au bâlbâit în explicații. Au negat că ar fi de două săptămâni, dar nu au putut oferi informații despre data primei sesizări.

Rămâne de văzut cine va plăti pierderile apărute în acest timp. Reprezentanții companiei nu au putut oferi informații nici despre această procedură.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe