PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INTERVENTII CU SUCCES – VIDEO

INTERVENTII CU SUCCES – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Mii de case, spatii comerciale si sedii de companii sunt conectate pe intreg teritoriul Romaniei la dispeceratele firmelor de paza. Prezenta la nivel national sustinuta de tehnologie si infrastructura avansata asigura supravegherea continua si de la distanta a sistemelor tehnice cum sunt cele de alarmare la efractie, sabotaj sau incendiu. Cel mai important rol in securitatea obiectivelor il contstituie dispeceratul si echipele de interventie. O buna coordonare a acestora duce la finalizarea cu success a oricarei interventii.

Patrulele mobile sunt utilizate pentru a le aminti hotilor si vandalilor ca acel loc este in mod permanent monitorizat si verificat. Agentii mobili sunt permanent in contact cu centrul de comanda, folosind in permanenta aparate de emisie-receptie.

Sistemul de interventie si monitorizare are in componenta agenti special instruiti sa garanteze securitatea casei si a familie dumneavoastra, oferindu-va sisteme de securitate de cea mai buna calitate. Agentii bine instruiti nu pot da gres niciodata. De cele mai multe ori de buna coordonare dintre dispecerat si echipele de interventie depinde si reusita interventiei.

Echipa: Mihai Eremia,Eduard Gaiseanu 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe