PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INVESTITORII ATRAŞI ÎN COMUNA ULMI

INVESTITORII ATRAŞI ÎN COMUNA ULMI

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

 

Vestea că reprezentanţii firmei de frigidere, care are punct de lucru în judeţul Dâmboviţa, va deschide un alt punct de lucru pentru confecţionarea maşinilor de spălat, la Ulmi, a atras mai mulţi investitori în comuna de lângă Târgovişte. Acest lucru aduce nenumărate beneficii atât pentru cetăţeni, cât şi pentru administraţia locală.

Comuna Ulmi înfloreşte, graţie afaceriştilor cu mare putere financiară, atraşi în localitate pentru a dezvolta hale de producţie. Investitorul turc, care va produce componentele necesare asamblării de maşini de spălat, nu este singurul care a decis să-şi facă sediu administrativ la doar câţiva kilometri de municipiul Târgovişte.

Aceste investiţii sunt binevenite, în primul rând, pentru cetăţeni. Localnicii vor avea posibilitatea să îşi găsească locuri de muncă bine plătite aproape de casă.

Totodată, mai mulţi investitori în localitate, înseamnă şi mai mulţi bani la bugetul local.

Când halele de producţie ale celor patru investitori atraşi în comuna Ulmi vor fi gata, sute sau chiar mii de locuri de muncă vor fi disponibile pentru cei apţi de muncă.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe