PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IOAN NICULAE RAMANE DUPA GRATII

IOAN NICULAE RAMANE DUPA GRATII

de Mditv
4 vizualizări

Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, ramane in inchisoare! Magistraii de la Tribunalul Dambovita au respins ,marti, contestatia fata de decizia judectorilor Gaesteni de a nu admite eliberare conditionata. Niculae va ramane incarcerat in Penitenciarul cu regim deschis de la Gaesti, judetul Dambovita.

Cererea de eliberare conditionata a lui Ioan Niculae a fost analizata de comisia de specialitate din Penitenciarul Gaesti si inregistrata la Judecatoria Gaesti pe 18 august. Omul de afaceri a mai cerut Judecatoriei Gaesti, pe 29 iunie, eliberare conditionata, insa, pe 6 august, instanta a respins ca prematura cererea. Ioan Niculae a atacat decizia Judecatoriei Gaesti, iar contestatia s-a judecat la Tribunalul Dambovita, pe 8 septembrie. Si de aceatsa data, magistratii nu au fost de acord cu eliberarea conditionata a lui Niculae. Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe patronul grupului S.C. Interagro S.A., Ioan Niculae, pe 2 aprilie, la doi ani si sase luni de inchisoare in dosarul „mita la PSD”.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe