PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IOAN NICULAE RAMANE IN AREST

IOAN NICULAE RAMANE IN AREST

de Mditv
19 vizualizări

Omul de afaceri Ioan Niculae ramane dupa gratii in Penitenciarul din Gaesti, Dambovita! Judecatorii au respins cereea de eliberare conditionata, Niculae avand dreptul ca dupa data de 18 octombrie sa formuleze o noua cerere de eliberare. Decizia judecatorilor gaesteni poate fi contestata la Tribunal in termen de 3 zile.
Omul de afaceri Ioan Niculae a incercat joi sa scape de arestul prevenitv.

Magistratii de la Judecatoria Gaesti au amanat pronuntarea pentru data de 31 august. Luni, judectaorii au anuntat ca au respins cererea de eliberare conditionata formulata de Ioan Niculae.

Ioan Niculae a executat aproape cinci luni din pedeapsa de doi ani si sase luni de inchisoare in dosarul „Mita la PSD”.Cererea de eliberare conditionata a lui Ioan Niculae a fost inregistrata la Judecatoria Gaesti pe 18 august. Omul de afaceri a mai cerut eliberarea conditionata si in luna iunie insa, atunci, instanta a respins ca prematura cererea. Dupa data de 18 octombrie, Niculae are dreptul sa depuna o noua cerere de eliberare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe