PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ISTERIA CONTINUĂ

ISTERIA CONTINUĂ

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

S-au amuzat teribil de isteria care a cuprins publicatii de prestigiu din Anglia, cu privire la invazia romanilor si bulgarilor, dar eforturile autoritatilor engleze de a limita accesul imigrantilor in tara lor, le-a lasat un gust amar. Este vorba despre romanii care traiesc si muncesc in Anglia si nu inteleg atitudinea ostila pe care o au oficialii englezi fata de imigrantii din tara noastra. Autoritatile de peste hotare vor sa adopte masuri care sa ii convinga pe romani sa evite acest stat. Una dintre ele este expulzarea celor care timp de trei luni nu reusesc sa isi gaseasca un loc de munca. Este o masura nedreapta, spun multi romani din Anglia!

In decembrie 2013, premierul britanic, David Cameron, a adoptat masuri prin care sa se asigure ca de la 1 ianuarie, imigrantii din UE nu vor putea solicita ajutoare sociale in primele trei luni de la sosirea in Marea Britanie. In plus, cei fara adapost vor fi deportati si li se poate interzice accesul in tara pentru un an.

Si poate fi doar inceputul. Tarile Uniunii Europene nu pot limita libera circulatie a muncitorilor, dar ii pot trimite acasa pe cetatenii europeni care nu si-au gasit un loc de munca in trei luni. Daca se va recurge la aceasta masura, numarul romanilor care vor fi expulzati din Anglia va fi semnificativ, sunt de parere conationalii nostri, care povestesc ca nu este deloc usor sa iti faci un rost peste granite, intr-un termen atat de scurt.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe