PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » JANDARM, BĂUT LA VOLAN – VIDEO

JANDARM, BĂUT LA VOLAN – VIDEO

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Ametit de alcool, un jandarm din Dambovita a fost la un pas sa-si piarda viata, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat de mai multe ori si a daramat un gard de beton. In autoturism mai erau doi tineri care au baut cu el intr-un bar. La sfarsit jandarmul le-a propus sa-i ducă acasa, dar cu privirea incetosata de alcool, i-a dus spre spital.

 

A baut impreună cu doi prieteni, intr-un bar. Apoi s-au urcat in masina. Jandarmul s-a pus pe locul soferului, dar din cauza alcoolului s-a transformat in cascador. Dupa ce s-a rostogolit de mai multe ori, masina s-a oprit intr-un gard, din care a rupt un stalp de beton. Cei trei barbati au ramas blocati intre fiarele masinii. Localnicii i-au scos afara. Toti au fost dusi de urgenta la spitalul din Targoviste.

Cei trei barbati au ramas internati pentru investigatii. Au scapat cu viata, dar jandarmul nu va scapa si de ancheta politiei. El are acum dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.

 

Echipa: Mihai Eremia, Eugen Banescu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe