PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » JANDARMII DAMBOVITENI AU DONAT “VIATA” – VIDEO

JANDARMII DAMBOVITENI AU DONAT “VIATA” – VIDEO

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Din nou jandarmii damboviteni au dat semenilor o lectie de altruism. S-au adunat in numar mare si au donat sange pentru bolnavii aflati in suferinta. Pentru cei mai multi dintre ei actul donarii a devenit o obisnuinta, fiind solicitati ori de cate ori este nevoie de vreo grupa rara. Altii insa, s-au confruntat pentru prima data cu aceasta experianta. Cu totii insa au fost impinsi spre donare de dorinta de a face o fapta buna.

Pentru cateva ore sala de antrenamente a Inspectoratului Judetean de Jandarmi s-a transformat in cabinet medical. Asitente si medici de la Centrul de Transfuzii din Targoviste au venit mai aproape de fidelii donatori. Si de data aceasta, jandarmii au raspuns in numar mare chemarii la donare.

Sunt ani buni de cand jandarmii damboviteni raspund solicitarii de a dona. Centrul de Transfuzii are nevoie permanent de sange si produse din sange, dar mai ales de donatori noi cu grupe rare de sange.

Campania a fost organizata cu sprijinul Asociatiei React, asociatie care promoveaza donarea de sange neremunerata de aproximativ doi ani in municipiul Targoviste.

Jandarmii damboviteni prmit ca aceasta nu va fi singura campanie de donare de sange din acest an. Urmatoarea se va organiza spre finele anului in curs.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Loredan Bouroșu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe